• Babysvømning i Ikast Svømmecenter

  Ikast Svømmecenter starter babysvømning op om formiddagen,

  For jer der stadig går hjemme på barsel så er her nu muligheden for en tur i vandet.

  Babysvømning er ikke bare et alternativt sted at knytte en tryg relation til sit barn. Det er også sundt for barnets motoriske udvikling, og det kan give barnet glæde ved at være i vandet. Spædbørn kan finde en tryghed ved at være i vandet, da det minder en smule om da barnet var i fostertilstand.

  Trygheden og respekten for vand, og ikke mindst evnen til at færdes i vand kan næsten ikke starte for tidligt. Det kan følge barnet hele livet, og være en stor fordel. Babysvømning er derfor et godt springbræt til at kunne klare sig selv i vand.

  Barnet er faktisk allerede klar til at kunne starte til svømning, så snart navlestrengsstumpen er faldet af og navlen helet.

  Det er forskelligt fra mor til mor, hvornår hun er klar til at komme i vandet efter fødslen. Men far kan altid komme med. Det kan også være et godt sted for familien at knytte nye bånd til hinanden.

  Vi tilbyder på dette hold kompetente instruktører, som med glæde deler ud af deres viden omkring babysvømning og guider jer forældre bedst muligt. Det er jer forældre som skal lærer barnet trygheden og færden i vandet, og vi vil sørge for at dette sker på de bedst mulige præmisser.

  Babysvømningsholdet er onsdage kl. 09.00 – 09.30

  Tilmelding til holdet skal ske på 99 60 51 00 eller ved personlig henvendelse i receptionen i Ikast Svømmecenter.

  Prisen er 50,00kr pr gang for et barn og en voksen.

  Vi starter holdet op første gang onsdag den 14. september.

  Venlig hilsen

  Ikast Svømmecenter

1Kommentar
 • Skrevet afJohannapå oktober 10, 2017 at 7:04 pm

  Hej Ikast Svømmecenter,
  Tilbyder i babysvømning i eftermiddagstimerne også? Min mand har tradition for at følge vores børn til babysvømning, og han arbejder i formiddagstimerne. Vi er tilflyttere, så jeg kender ikke lige jeres program 🙂
  Mvh. Johanna

  Svar

Skriv et svar

Slet svar