• Morgensvømning
En tur i svømmehallen er en god start på dagen. Uanset om du ønsker at svømme baner for motionens skyld, eller om du ønsker at slappe af, så er morgensvømning ideelt for alle, der er morgenfriske og tidligt oppe.
Efter svømningen er der gratis kaffe og te sammen med de andre morgensvømmere.

Tid:
Mandag – fredag kl. 06.05 – 7.45

• Formiddagssvømning
En tur i svømmehallen er en god start på formiddagen. Kom og slap af med motion, dampbad og det kolde bassin. Bevægelse i vand giver velvære og er godt for krop og sjæl.
Tid:
Mandag – fredag kl. 10.00 – 11.30

• Eftermiddags-og aftensvømning
Ønsker du at motionere, slappe af med sauna og dampbad, eller vil du gerne lege med familien og boltre dig i det våde element? Så har vi åbent om eftermiddagen og aftenen. Det er en god måde at slutte en arbejdsdag på, eller afrunde en hyggedag med hele familien.
Tid:
Mandag – onsdag  kl. 14.00 – 20.45, torsdag kl. 14.oo til 18.30

 

• Familiesvømning
Nyd at du har fri og tilbring en dag med hele familien i Ikast Svømmecenter. Et besøg hos os vil byde på leg, hygge og motion for hele familien. Læs også om alle vores legeredskaber og badeland andetsteds på siden.
Tid:
Lørdag og søndag kl. 10.00 – 17.00

• Stilleaften
Søger du ro, fordybelse og indre refleksion samtidig med at du mærker vandets beroligende bølger mod din hud? Så kom og svøm i Ikast Svømmecenter, når vi har stilleaften. Vipperne og rutsjebanen er lukkede, og svømmecenteret er kun åbent for personer over 16 år.
Tid:
Torsdag kl. 19.00 – 21.30