Kontakt
Ikast Svømmecenter
Frisenborgparken 24
DK – 7430 Ikast

Tlf. ISC: 9960 5100
Fax ISC: 9960 5109
Tlf café: 9960 5103

Mail: svommecenter@ikast-brande.dk
www.svommecenter.dk

Svømmecenterleder
Jesper Harder (jesha@ikast-brande.dk) 9960 5101

 

Personale

Jesper Harder, Svømmecenterleder

Jesper har arbejdet i og med svømmehal siden 1996. Begyndte i Ikast Svømmecenter i 1996, samtidig med at han var svømmer og træner i Ikast Svømme Klub.
Jesper har det overordnede ansvar for svømmecentrets drift.
Jesper har en Mastercoach uddannelse fra Idrættens Træner Akademi samt kurser fra DIF, DGI og Dansk Svømmeunion.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirsten Jensen, teknisk servicemedarbejder

14358---Kirsten-Jensen
Kirsten har mange funktioner i Ikast Svømmecenter herunder: Livredning, undervisning af skolebørn, genoptræning af voksne, aktiviteter for pensionister, rengøring og receptionsarbejde.
Kirsten har taget DGI’s instruktøruddannelse i svømning, kurser under halinspektørforeningen vedr. drift og rengøring, og hun er uddannet som aqua coach under DSF og gigtforeningen. Hun har taget kurser i aqua spinning.

 

 

Soner Avsever, teknisk servicemedarbejder

14358---Soner-Avsever Soner er livredder samt tovholder for vores populære saunagus. Derudover medvirker Soner også ved rengøring og receptionsarbejde samt vedligehold af grønne planter. Soner deltager også ved forefaldende reparationsarbejder og klor- og syrepåfyldning. Soner har deltaget i halinspektørforeningens kurser vedr. drift og rengøring.

 

 

 

Pia Maretti Hansen, teknisk servicemedarbejder

14358---Pia-Maretti-Hansen
Pia er livredder står for undervisning af skolebørn, aktiviteter for pensionister og gravide, samt rengøring og receptionsarbejde. Pia er uddannet svømmelærer og er desuden uddannet aqua coach under DSF og Gigtforeningen.

 

 

 

 

Dorte Thøsing, teknisk servicemedarbejder

14358-DorteThosingDorte er livredder og massør og underviser i aqua bike og aqua fitness. Dorte deltager desuden også i rengøring og receptionsarbejde.
Hun har lejet sig ind i et behandlerrum i Ikast Svømmecenter, hvor hun arbejder som massør – se mere under massage.
Dorte er uddannet massør og spinninginstruktør, og hun har deltaqet i DGI’s instruktørkurser i svømning og løbe- og styrketræning. Er ligeledes aqua coach under DSF og Gigtforeningen. Dorte er webredaktør på ISC’s hjemmeside.

 

 

Tanja Fabricius Østergaard,  teknisk servicemedarbejder

Tanja er livredder og underviser i babysvømning og skolesvømning. Tanja deltager desuden også i rengøring og receptionsarbejde, og hun er oprindeligt uddannet pædagog. Tanja varetager også kontorfunktioner i svømmecenteret.