Ikast Svømmecenters wellness faciliteter

Kom og få en aromaterapeutisk oplevelse for alle sanser i vores udvendige saunahytte og wellness.

Mærk varmen brede sig i hele kroppen og nyd de skønne saunadufte i forbindelse med de daglige saunagus.

Nyd også vores lækre dampbad, efterfulgt af det kolde gys i vores koldtvandskar.

Wellness området er forbeholdt alle personer over 16 år og er et stilleområde.

infrarød sauna

Saunagus
De daglige gus foregår i saunahytten i haven. Udgang til haven foregår via vores wellness område ved dampbadet. Gusmesteren giver et til to slag på gongongen lige inden saunagusen starter i vores udendørs bjælkehytte.

Gusmesteren vil præsentere dig for æteriske olier, som kan hjælpe din krop til et bedre immunforsvar og en positiv virkning på kredsløbet, da blodcirkulationen øges. En saunagus er også udrensende, da der udskilles affaldsstoffer som en detox, dvs. en form for udrensning eller afgiftning.

Saunagusmesteren hælder de æteriske olier opblandet i vand på de varme saunasten, hvorefter duften, den varme luft og dampen fordeles i saunaen med et håndklæde, og gusmesteren fortæller hvad olier og saunaen er godt for.

Saunagus tider i almindelig åbningstider:
Man-ons kl. 19:30 & 20:00
Torsdag kl. 19:30, 20:00 & 20:30
Lør-søn kl. 11:15 & 15:00

Når der er bliver afholdt saunagusmaraton i vores bjælkehytte, er der kun adgang for de tilmeldte til saunagusmaraton. Se datoerne på www.svommecenter.dk/events.

*En saunagus varighed er på ca. 15 minutter.

 • Koldtvandskar

  Ca. 13 grader og er godt at bruge efter dampbad og sauna for at blive afsvalet og få øget blodcirkulationen.

 • Dampbad

  Ca. 15 m2 omgivet af et afslapningsområde på 50 m2 med koldtvandsbassin og bruser. Temperaturen i dampbadet er ca. 46 og luftfugtigheden er 100%.

 • Saunahytte

  Fælles saunahytte. Lavet som en bjælkehytte på ca. 30 m2 med plads til 40 personer. Temperaturen kan nå op på ca. 90 grader.

 • Infrarød kabine

  Kabinen sender stråler og lys som behandling til dårlige led og er god til gigtpatienter. Der kan købes polet til 20 min. behandling i receptionen.

 • Solarie

  Ikast Svømmecenter har to solarier, som giver en lækker og sund kulør. Der kan købes solarmbånd til 11 min. behandling i receptionen.

 • Handicapvenligt

  Området er tilgængelig for alle, selv hvis man er gangbesværet eller i kørestol.

Stilleaften

STILLEAFTEN Kom til stilleaften hver torsdag fra 19:00 – 21:30. OBS: kun adgang for personer over 16 år. Hver torsdag aften udenfor skolernes ferie fra kl. 19:00 til kl. 21:30 kan du svømme i hele sportsbassinet, hygge dig i vandland eller få varmen i hele tre omgange saunagus kl. 19:30,...

Læs mere her

No posts found!