I svømmecenteret ligger også ISC Wellness, hvor Dorte Thøsing tilbyder forskellige former for massage og triggerpunktakupunktur. Klinikken er placeret på tribunen – adgang via den blå trappe i forhallen og ind ad den hvide dobbeltdør oven for trappen til venstre.

Hvorfor få massage? Fordi det:

* Løsner muskelspændinger
* Giver smidige, afslappede muskler
* Øger blodcirkulationen og dermed udskillelsen af affaldsstoffer i musklerne
* Giver hurtigere restitution efter anstrengende arbejde, fx. sport
* Virker beroligende og afstressende
* Løsner spændingshovedpine

Triggerpunktakupunktur adskiller sig fra traditionelkinesisk akupunktur ved at man sætter akupunkturnålene direkte i de punkter i muskulaturen, der er belastede og ønskes behandlet.

Et triggerpunkt er et lille “knudepunkt” i muskulaturen, der opstår som følge af overbelastning eller skader i vævet. Ved at sætte en akupunkturnål i triggerpunktet udløser man cortisol og endorfiner, der virker antiinflammatorisk og smertelindrende og fremskynder helingsprocessen. Man kan ofte med fordel anvende både massage og triggerpunktsakupunktur i samme behandling.

Behandlinger

Sportsmassage
Massage efter træning hjælper dig til at restituere hurtigere, samtidig med at du fastholder din muskelstyrke og øger din smidighed. Der er mulighed for at supplere massagen med triggerpunktsakupunktur.

Fysiurgisk massage
En dybdevirkende massage, hvor affaldsstoffer udskilles fra musklerne. Ved massage fjernes de spændinger, som kan forårsager hovedpine, ømme muskler, stress og manglende energi. Der er mulighed med at supplere behandlingen med akupunktur efter behov.

Auriculoterapi (øreakupunktur/posturologi)

Jeg tilbyder endvidere øreakupunktur. Har du f.eks. smerter i bevægeapparatet, spændingshovedpine eller migræne kan øreakupunktur være en mulighed for at afhjælpe disse gener. Kontakt mig hvis du ønsker yderligere oplysninger om behandlingen.

Priser:

25 min valgfri massage/akupunktur  + entre til svømmehallen og en polet til enten  massagestol eller infrarød eller en saltpeeling : 300,-

50 min valgfri massage/akupunktur  +  1 entre til svømmehallen og en polet til enten, massagestol eller infrarød eller en saltpeeling : 600,-

For tidsbestilling tryk nedenfor: