Her kan du tilmelde dig kommende events:

SaunaGus Marathon
Sommer Aqua Disko

Saunahytte ved lav belysning
SaunaGus Marathon efterår/vinter 2022
Tilmelding til Saunagus Marathon som løber af stablen i efterår/vinter 2022. Følg med her på siden og på FaceBook (@svommecenter) og Instagram (#svommecenter) for løbende informationer
Sæt KRYDS i de dage du ønsker at tilmeld dig til SaunaGus Maraton. Der er 30 pladser til hvert event og det er først til mølle. Til arrangementerne er der kun adgang for personer over 16 år.
Ved mindre end 15 tilmeldte forbeholder vi os retten til at aflyse. I det tilfælde vil man få mulighed for at deltage til et andet marathon, eller pengene retur.
Tilmeldingen er først gældende når betalingen af deltagergebyret er afsluttet, enten på MobilePay (388357 Ikast Svømmecenter - Event, skriv i kommentarfeltet hvem betalingen er for) eller ved betaling i Ikast Svømmecenters Reception (Kort eller kontant)
Har du nogle særlige ønsker til dufte, musik eller menuen så skriv det gerne her. Hvis du ønsker at tilmelde flere personer samtidigt, er det også her du kan notere de andre navne.
Aqua Disko 4/11
Aqua Disko 4/11-2022 - Online tilmelding LUKKET
Vores online tilmelding er nu lukket, men der er stadig plads til flere, så mød bare op i døren med betaling og godt humør. Vi glæder os til at se jer.

Fredag d. 4/11-2022 blænder Ikast Svømmecenter op for et brag af en fest.
Hallen bliver fyldt med lys og lyd og der vil i løbet af aftenen være forskellige konkurrencer.
Vi danner rammerne om årets fedeste alkoholfrie halloweenfest for børn og unge fra 4.-9. klasse.
Inkluderet i prisen er snacks og 1 drikkevare fra café Ohøj.
Dørene åbner kl. 17.45 og der åbnes for entre til svømmehallen kl. 18.00 Festen slutter kl. 21 hvor der kaldes op af vandet. Prisen er 150,- kr. pr. barn.